Цілком підтримую, що давно пора повернутись до теми обговорення саме інтерв'ю, але не можу не сказати напевно останню репліку до цієї суперечки. А не можу тому, що всі п'ять років, які Спартакіада проводиться у Франківську пам'ятаю як слова Гімну Пласту

, бо був причетний до їх організації в значній мірі. Так от.
Дуже добре, що друзі згадують про пластовий закон і про те, що пластун братерський і доброзичливий, завжди доброї гадки......Але тоді мені не зрозуміло, чому ті ж самі друзі не памятали цих елементарних для пластуна речей, коли приїжджали на Спартакіаду у 2004 і у 2005 році???

Чому саме від них доводилось чути фрази: "ваша акція - г...но" (друг Олег Литвин) і інші подібні за змістом репліки???? Або погрози мені особисто, як бунчужному, від, тоді станичного Львова (друг Микола Музала), який обіцявся дати "в голову", якщо не знайдуть його капелюх (з яким до речі пожартували його ж львівські друзі)??? Так емоції, все розумію.....але після цього ніяких офіційних вибачень я так і не почув....
Ну і давайте завершимо з пластовим законом. Точка ч.10 "слухняний пластовому проводу". Так от, до відома всієї громадськості, коли ми подали на затвердження КПР проект "Перша Крайова Спартакіада до 60-ої річниці створення УПА", ніяких заперечень до жодного з цих слів не було. Проект був затверджений. І до Франківців чи організаторів Спартакіади ніяких притензій бути не може. Ось істина, про яку Ви пишете, друзі! Доречі, не хочу розчаровувати великих знавців філософії, але фразу "Платон мені друг, але істина дорожче", сказав Арістотель
http://www.philsci.univ.kiev.ua/biblio/dovi2.html#2.3 
....і що не зможу я в словах сказати сам, тобі напише в небі мій аероплан......(12/45)