Модератор: Модератори
WtoRM написав:
НАРОД всьо окей шарлей мурлей.. поки самі не захочете чогось ніхто, повторюсь ніхто!!! навіть і ПЛАСТ вам нічого не дасть...так що успіху вам!!!! 8)
пласт - це репетиція реалізації своїх планів на глобальнішому рівні, тут ти оцінюєш свої можливості, розумієш і усвідомлюєш в чому твоя сила, в чому слабкості..
типу Пласт - це сходинка.. шкарпетки.. зносили - викинути ?
Відьмочка написав:Що б не говорили,але Пласт точно ше нікому не дам наркотичної чи алкогольної залежностей та інших неприємних речей)
Iskra написав:ме перебуваючи у Пласті почали курити (не тільки звичайні тютюнові сиґари) та попивати алкогольні напої...
Iskra написав:А на рахунок неприємних речей...
То я ліпше буду тиснути руку прихильнику/прихильниці, але Людині, ніж скобу/вірлиці, але ...не дуже хорошій людині...
Iskra написав:Бо часто так буває, шо у гонитві за ступенями та новими більш ефектними нашивками на одностроях, юнаки/юначки, старші пластуни/пластунки та сеньйори/сеньйорки втрачають людське обличчя (у переносному значенні).
Як на мене, всі ті 14 точок Закону і 3 Основні обов'язки пластуна/пластунки покликані виховати насамперед Людину, а вже тоді учасника, розвідувача, скоба/вірлицю...
Можна ті закони не пам'ятати "на зубок", але жити згідно із ними...
Але ким ми будемо, якшо знаючи ті всі правильні речі, закони, приписи, не будемо їх дотримуватися???
то нічо, що зголошення прийшло на 2 дні пізніше кінцевого терміну (при тому, що на заповнення зголошення було більше 2 тижнів) - відповідь то має прийти вчасноОт наприклад три дні тому відіслала зголошення на вишкіл,а відповідь ще досі не прийшла...Задуми не дуже вдалися.Але то нічо.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість