Модератор: Модератори
Нечиста сила написав:навіть дуже!
![]()
Шсоь я не в"їхала в цей глибокодумний пост...
Тобі бракує зірочки, чи ти не вмієш редагувати попередній?
Okim написав:пласт, як ніяка інша організація в укр., дає поштовх до самовиховання, виховує сильних індивідуумів - громадян нашої дико потребуючої таких людей держави..
ти пластун? вітаю, тобі пощастило, ти маєш шанс прожити життя красивіше
авжеж, в пласті багато негативів
а де немає негативів?
досконалість - ілюзія
наш обов'язок - максимально взяти в пласті те, що він нам може дати і віддати пласту те, що можемо віддати (щоб зробити крок на зустріч тій утопічній досконалості)
BabaOld написав:ви ше багато про пласт не знаєте, впринципі як і я, але чим більше дізнаюся, особливо про те, що діється в верхах, тим більше розчаровуюся...
пласт - це ліпше ніж шлятися по вулицях і жити "па панятіям", але не робіть з нього казку
Нечиста сила написав:А, до речі, караван, повітря нам дає не Пласт, а фотосинтез
... Пласт - це організація для людей, які хочуть себе проявити в суспільстві, але не можуть знайти собі "застосування"...
А вже потім, пройшовши Пластові інтриги і внутрішньоорганізаційні "панятія", набагато простіше пробитися далі.
є таким, яким є
авжеж, в пласті багато негативів
а де немає негативів?
досконалість - ілюзія
Iskra написав:Я Пласту віддаю дуже аж багато - частину свого життя.
Цим коротким реченням я сказав більше, ніж достатньо.
Я знайшов тих, хто входить до когорти моїх друзів, просто ДРУЗІВ.
Я з друзями-пластунами проводжу приємно і змістовно свій час (так само, як і з друзями-непластунами).
У мене нема "конфлікту середовищ" і "конфлікту принципів".
Можливо, вступаючи у Пласт, я був трохи інакшим. Але не Пласт мене змінив, а сам хід життя.
Я бачив багато дуже хорошого і дуже нехорошого у житті і у Пласті. Але це все - наслідок діяльності людей. І Пласт - це своєрідне віддзеркалення суспільства у всіх його якостях. Справедливість і несправедливість, правдивість і брехливість, чистота і бруд переплелися поміж собою. І кожному з нас вибирати, до кого пристати...
Якщо хтось хоче конкретики, прикладів із життя, то я вам розкажу. Я багато чого можу розказати. Але при особистій зустрічі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість