Wizor написав:Білка не придирайся
я біла і пухнаста:)
Модератор: Модератори
Нечиста сила написав:"можна жити в "реальності" життям сірої маси і не задумуватись ні про що."
Відьмак, ти маєш на увазі, що всі не-пластуни це просто сіра маса? Кожна людина унікальна, і ставати в позу, мовляв "є я і всі інші" - це неправильно, не треба відмежовуватися від суспільства.
Є я та інші я.
Відьмак написав:Нечиста сила написав:"можна жити в "реальності" життям сірої маси і не задумуватись ні про що."
Відьмак, ти маєш на увазі, що всі не-пластуни це просто сіра маса? Кожна людина унікальна, і ставати в позу, мовляв "є я і всі інші" - це неправильно, не треба відмежовуватися від суспільства.
Кожна людина унікальна, але це не заважає її бути у сірі масі, всі ми менше чи більше у ній заглиблені, тврачаючи таким чином свою унікальність.
Це вічна дилема відмежовуючись від сірої маси ми ніколи не зможемо набути свого власного я, зєднуючись з нею ми його втрачаємо. Я думаю було би доцільно сказатиЄ я та інші я.
І ти теж Ласуня...kyrinna написав:Гайка ти щось тормозиш...
Відьмак написав:2 Little Mouse
Я не за сіру масу, але говорю, що нам від не нікуди не дітися. Говорячи, що ми не в сірі масі треба добре подумати, адже ми приймаємо норми моралі нашого суспільства, наприклад ніхто не візбме сокиру і не піде рубати перехожиш тільки через те що в нього поганий настрій.
навіть дуже!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість