Модератор: Модератори
fooks написав:чому ти мною так горду-у-уєш,
чому ти слів моїх н чу-у-єш...
:E
головне шоб слова були в ритм, а музику можна зробити.
В мене колись забава була така - грав чотири акорди по квадрату і співав ВВ, ГрОБ, Ірину Білик, Пономарьова, знов ГрОБ, потім Sex0pistols а далі про все шо бичиш...
Головне шо всім весело...
Оце на тижні надибав пару пісень Gucul Kalipso - хтось в курсі шо то за одні? Розкажіть хто такі
ЕНЕЙ написав:Я, взагалі, люблю слухати український рок, тихий, спокійний,мелодійний (ВВ, Кому вниZ, Білий шквал), але не гребую й закордонним, таким як Iron maiden(їх російський відповідник - Арія, але це я не слухаю
), Rammstein, хоча InExtremo значно краще, бо має в своєму складі фолкові інструменти, а так, різного плану легку, добру і світлу рок музику:)
шо це за розказ - Арія російський відповідник Iron Maiden - ти подумав шо написав. Взагалі то Iron Maiden - це більше треш, а Арія - це хард-рок. І не той во..
шо це за розказ - Арія російський відповідник Iron Maiden - ти подумав шо написав. Взагалі то Iron Maiden - це більше треш, а Арія - це хард-рок. І не той во..
Арія робить свою музику максимально схожою на Iron Maiden, а деякі пісні Арії - то просто переклад пісень Iron Maiden навіть без змін у текстах
ЕНЕЙ написав:Я, взагалі, люблю слухати український рок, тихий, спокійний,мелодійний (ВВ, Кому вниZ, Білий шквал), але не гребую й закордонним, таким як Iron maiden(їх російський відповідник - Арія, але це я не слухаю
)
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість