Модератор: Модератори
А чо ти Арії не слухаєш, а Iron maiden слухаєш? Бо то на москальській мові, а то нє? От я не не боюся визнати, шо мене пре Арія, хоча сам виріс на Океані Ельзи і Тату мені подобається і Брітні Спірс. Шо тут такого? Для справжнього поціновувача мистецтва нема ніяких меж чи кордонів
ЕНЕЙ написав:я все розумію, але тату і брітні спірс... ну ти даєш. може ти ще й слухаєш дует борі мойсеєв і колі трубача - той того?
нє, ну ти взагалі не шариш!! МУзика, аби гарна, а хто виконує - пофік...
До ЕНЕЙ
Шось я не доганяю твого наєзду.. Тобі шо не подобаються оголені тіла? Чи тобі релігія не дозволяє? АААА! Знаю в тебе певно не стає .
Бо по інакшому трактувати твій допис... ну, якшо ти мав на увазі, звичайно, музику - то не обов'язково дивитися на екран, шоб отримати насолоду. Ну диви, хіба ти отримуєш насолоду від зображення Скрипки, коли ВВ слухаєш? Певно, шо нє. Тебе, скоріше всього цікавить його пісня. Шариш? З Тату, скажімо, то саме. Я ж не дивлюся кліпів їхніх, шоб... подрочити (шо порнухи мало ? ) Я насолоджуюся вокальними даними, там, манерою виконання. Одним словом - піснею.
Навідь якшо то зроблене на компі... хе, а про техно чи диско шо тоді казати?..
ну, як знать як знать... поняття "лайно" для кожного різне.
Ну бачмв я виступи Скрипки, і шо? Ну якшо тобі иодобається як він відривається і це тебе заводить (я маю на увазі в плані музики) то прошу дуже. Мене також заводять відривні гурти, коли музиканти самі відриваються на сцені. Але перш за все, я звертаю увагу саме на музику - продукт, який музиканти творять
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей