A mozhe ce vin pid vplyvom posvidky napusav Zhart, 9 KBT byv spravdi odnym z najkrashchyh moih taboriv. Take buva ne chasto. Dumaju mene pidtrumajut usi, hto tam buv
дивина .. як можна табір вважати "лажовим"? висока особиста комфортність в прямій залежності від тебе самого . . дивина мож то в мене пластовий досвід ще маленький (хоча. . 15 таборів. ..), але мені завжди всі табори подобалися і кожен останній здавався найліпшим .. цього разу це квт - 11
Dnipro написав:Ти троха стару тему розкопав... а чи варто?
:) "копати" було зовсім не важко.. я навіть не крутив роликом, вона була "під носом" якщо вже я залишив допис, то не даремно.. знач. вважав за потрібне так зробити а продовжувати тобі тут лишати свої пости чи ні - кожного особиста справа . принаймні темі трошки більше року, табір не перетсав проводитись, тому не вважаю доцільними подібні зауваження от ти би ліпше писав по темі
До модераторів - на мій погляд місце цієї гілки в розділі "Виховництво". Там знаходяться, чи мають знаходитися, гілки про всі крайові табори УПЮ та УПН, з усіма їхніми плюсами і мінусами.