люди з іншої команди дуже швидко знайшли причини своєї зайнятості.
Наскільки я знав про ситуацію, то виглядало, що на момент голосування в одного з кандидатів чіткої команди таки не було;), але після голосування частина команди іншого кандидата таки долучилась до організації СВ. Тому це твердження виглядає неаргументовано...
було створено Google Doc, в якому проводився збір ідей – мозковий штурм
Доступ до "мозгового штурму" мали чітко визначені люди? Бо з пропозицій, які надйішли, я бачу, що там "штурмували" не тільки члени команди, але сам підпіб "штурмуючих" виглядає цікаво - це спростовує попередню фразу про
В процесі підбору команди намагався бути максимально відкритим, працювати на об’єднання різних середовищ
Цікаво було почитати про прориви - правду кажуть, що нове це добре забуте старе

було....Радіо. Планованим проривом була програма з новими цікавинками – наприклад, інтерв’ю, конкурси.
З інших запланованих проривів і аналізу їх виконання в аналітичному звіті виглядає, що нічого не було виконано...
Точкування – було добре організовано, не було допущено жодних неточностей.
Навіть я, дуже далекий від точкування і спостерігаючи збоку, можу спростувати це твердження.
А це я банально порівняв перелік змагів СВ 2008 (http://www.plast.org.ua/news?newsid=2273) і СВ 2010 в аналітичному звіті. І отримав цікавий результат: кількість змагів залишилась ідентичною (в СВ 2010 насправді 16, але якщо "Рекорди" не враховувати, то буде якраз стільки скільки на СВ 2008), більше того - 11 з 15 змагів просто дублюються, а ще 4 просто інші (на кожному СВ була така собі варіантивна програма

виглядає не дуже виконаноюВзяли на озброєння гасло Менше змагів – більше свята! Відповідно, прибрали зайві, на нашу думку, змаги із програми

Такий собі короткий аналіз аналітичного звіту...
P.S. На жаль виглядає, що сторон не читають один одного