Модератор: Модератори
alezhik написав:Клас, а тепер я поставлю питання - як поєднати речі про які говорить Шльома та Місько?
якшо нема кому організовувати, знач акція є непотрібною
Десь декілька років тому була спроба не провести СВ через якісь там причини, але щоб все було демократично були проведені відкриті сходини СПС з єдиним питанням - проводити чи не проводити. За моєї памяті жодне питання так не схилювало громадськість як питання про відміну СВ. Звідси висновок: виглядає, що пластунам просто достатньо сказати дату та місце і СВ відбудеться само по собі
то дай Боже на наступний рік, вони не стануть на ті самі граблі!
Swyst написав:Також, якщо вже хтось трішки попсував змаг то треба просто визнати і вибачитись, а не шукати 1001 відмазку і думаю всі питання будуть зняті
МзС написав:Це було через те, що була дуже мала активність юнацтва на станичних акціях, зокрема на Дні пластової присяги. А громадськість тоді таки була схвильована, всі пішли захищати СВ, бо це ж капець не провести СВа вартувало би тоді по-іншому проголосувати..
Я тільки за тоді була, але....може сьогодні всі по іншому розглядали б пластові акції.то дай Боже на наступний рік, вони не стануть на ті самі граблі!
Це ти про те, що вони наступнього року не погодяться організовувати СВ?
Єдине що можна було б зробити, то конкурс на коменданта СВ проводити не в квітні, а в вересні. Тобто знаходити головного організатора завчасно.
alezhik написав:Це має зродитися така група, що поставить собі за мету СВ.
Lolik написав:Ага, і коли за кілька років акція розвинеться, обов'язково знайдеться інша група, яка захоче прибрати це все до своїх рук
Повернутись в Акції та проекти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість