shopen написав:я порахував, ІМХО, вийшло як мінімум у півтора рази менше...
це ти маєш на увазі 500 грн., аж смішно
ти колись пробував пожити і покататись в районі Буковелю за 500 грн. на 4 дні це я не говорю про хати місцевих бабусь, бо для такої кількості людей нам потрібна база, + харчування на тих же базах + дорога туди і назад (в районі 200 км.) + дорога від бази до підйомників щодня + підйомники
я от нещодавно їздила на день (без проживання і харчування) 200 грн.
shopen написав:тут все залежить від того чи входить у вкладку забезпечення інструктора проживанням, харчуванням, абонементами... і відповідно кількості учасників а також оплачуваності/неоплачуваності роботи інструктора.
а входить у вкладку будь-якого іншого табору харчування, проживаня, дорога ... проводу табору?
чи оплачується робота пластового проводу на будь-яому іншому таборі в Україні?
от тобі і відповідь!
shopen написав:Можливо варто було б зібрати зголошення і попередню вкладку завчасно, придбати акційні абонементи, за рахунок масовості зменшити суму вкладки...мабуть є думка, що якщо пластун спроможний здати вкладку у розмірі тисячі грн., то може і півтори...
невже ти думаєш, що люди, які надцять років організовують лещатарські табори неспроможні підрахувати мінімальну вкладку
от її і вирахували 1500 грн. і це не з думкою про те, що ти писав
і взагалі, на якій підставі ти звинувачуєш організаторів у завищенні цін
це все люди цілком дорослі і самодостані, зокрема, у фінансовому плані, і їм немає сенсу це робити
акційні абонементи на весь табір (так щоб можна було мінятися, а не по одному кожному і при тому, що інстуктори використовуватимуть свої власні абонименти) були придбані за гроші організаторів табору ще рік тому
shopen написав:hvostuk написав:стосовно інструкторів, то робота інструктора від 150 грн./година - це вартість за окрему годину роботи сертифікованого інструктора (принаймні який входить в АПГІ), але далеко не за чотириденний курс місцевого, можливо і "курортного" інструктора...
правильно і я про теж
оплати інструктору немає і при цьому вкладка всеодно коштує не менше як 1500 грн.
пластові інструктори не отримують плати за свою роботу і працюють лише на голому інтузіазмі і це треба цінувати, а не сприймати як належне
в Пласті ніхто нікому нічого не повинен, вся організація тримається на інтузіастах і при тому замість того щоб це цінувати їх ще й звинувачують у поганих підрахунках ті, хто ніколи не пробував організовувати лещатарських табір