Модератор: Модератори
Про рівень... "А що організовуєш ти? " хай кожен задасть собі це питання...
Dnipro написав:шо я скажу...
1.Чому дискваліфікували ЛЧ після змагань а не відразу?
Справді виходить трохи не логічно, але тоді мабуть ніхто не міг бігати перевіряти хто і як робить... все справді вирішувалось на нараді проводу, бо я скидав фото в той час...
Dnipro написав:2. Про рівень... "А що організовуєш ти? " хай кожен задасть собі це питання... треба щоб критика несла зміст, давала поштовх до вдосконалення, а не до сварок і наганянь... ми ж братерські доброзичливі, то може давайте помагати одне одному...
- колись сказав хтось розумний.Щоб оцінити якість яйця необов'язково бути куркою
mykola muzala написав:Про рівень... "А що організовуєш ти? " хай кожен задасть собі це питання...
І пора перестати в Пласті на критику відповідати "на себе подивись"....
а що Ти тут прочитав?;) І я так не говорю, я так від часу пишу;))))))якщо я почую від юнака шось типу "вкурв..є" то я не зможу його в чомусь переконувати якщо сам так говорю...
бачу представники організаторів вже на форумі і могли б подати офіційну інформацію, щоб не породжувати чергових чуток, яких в Пласті аж занадто часом, щоб розяснити ситуацію з ЛЧ. А далі було б непогано утриматись від зясувань стосунків і всім разом подумати, як наступного разу Спартакіаду в Івано-Франківську зробити кращою...
(дорогі організатори, я жодним чином не критикую вас чи применшую ту роботу, яку ви зробили і робите, але часом погляд збоку може дати дуже багато корисного в плані ідей до покращення - особливо зважаючи на те, що більшість тут присутніх мають за плечима значний організаторський досвід в Пласті. Звичайно, якщо погляд буде обєктивний і налаштований на позитив..)
Dnipro написав: Думаю старші ЛЧ показали трохи негарний приклад щодо "чесної гри", хоча не випускаю що це могло бути випадково і не спеціально... Але правила є правила...
Swyst написав:На жаль не матиму змогу побувати на зустрічі-обговоренні спартакіади 30 листопада, але просив б таки розглянути мої пропозиції, що подавались вище, та не робити загальні заліки, а розглядати всі види спорту як окремі дисципліни.
Дякую
stas-if написав:Протокол буде оприлюднено невдовзі. Тому чекайте, бо більше нічого вам не залишається робити
Повернутись в Акції та проекти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість