Якщо б хтось із проводу те, про що ти кажеш, помітив, то без уваги б цього ми не залишили, повір (Все ж точкується). Я особисто нічого подібного не бачив, хоча, пригадується вночі, після тих розваг при сцені, у нашому підтаборі, ми ще досить непогано поспівали під гітарку — купа людей було, ніяких зауважень.
Звісно, оскільки ці люди скобами-вірлицями будуть, то їм треба вміло маскуватися в компанії, тому якщо вони
наробили таку біду і не попалилися, то честь їм і хвала

.
А якщо серйозно, зрештою, як кажуть сусіди "Не пойман — не вор.", і поки не пред’явлено яких-небудь суттєвих доказів свідчень, пропоную всім присутнім вважати цю інформацію неправдивою.
Тут, думаю, варто сказати ще й таке:
1. Я ставлюся до людей апріорі з довірою, і не граюся у шпіонів з ними без суттєвої причини. Тим паче, коли мова йде про пластунів.
2. Якщо ти знаєш якісь конкретні факти (Прізвища, імена, години тощо), то кажи вже і "Б", якщо сказав "А". Ніхто тобі нічого поганого за це не скаже. Але якщо отак писати, як це робиш зараз ти, то лише допомагаєш розносити непідтверджену гниль. Або говори по ділу, або мовчи.
3. Уяви собі, буває й таке, що одного року купа люей не проходить вишкіл, а наступного всі його проходять. Буває, що провід поганий, а буває класний. Бувають слабкі учасники, а бувають сильні. Буває ще, що люди двічі не проходять знаючи, що там буде на таборі.
В житті всяке буває.