Andriy написав:якщо треба буде допомоги - звертайьеся, я готовий допомогти чим зможу...
до Зелінки - ти оргкомітет вже організував? і якщо так, то чи можна ще туди долучитися?
я не Зелінка, але думаю шо можна....
Назар відповідай Андрію!
Модератор: Модератори
Andriy написав:якщо треба буде допомоги - звертайьеся, я готовий допомогти чим зможу...
до Зелінки - ти оргкомітет вже організував? і якщо так, то чи можна ще туди долучитися?
Zjelia написав:YarkO написав:Zjelia написав:Запрацював оновлений сайт Орликіади.
http://orlykiada.plast.org.ua/
Ці дівчатка – нові обличчя О?
А шо не файні? Не нравляться?![]()
Сайт постійно доробляється! Всю буде! Ти ж сам знаєш шо то не легка праця
Я спитав, чи вони нові обличчя О, а не написав, що вони мені не нравляцця Просто у цьому випадку я б зробив краще три змінні логотипи, щоб кожну дівчинку можна було б розгледіти крупним планом А потім треба було б доробити ще літні та пляжні варіанти...
~FOX~ написав:Я спитав, чи вони нові обличчя О, а не написав, що вони мені не нравляцця Просто у цьому випадку я б зробив краще три змінні логотипи, щоб кожну дівчинку можна було б розгледіти крупним планом А потім треба було б доробити ще літні та пляжні варіанти...
+1а можна ще й літні в різних купальничках там і так далі))
~FOX~ пише:
Цитата:
Я спитав, чи вони нові обличчя О, а не написав, що вони мені не нравляцця Просто у цьому випадку я б зробив краще три змінні логотипи, щоб кожну дівчинку можна було б розгледіти крупним планом А потім треба було б доробити ще літні та пляжні варіанти...
+1 Підтримую а можна ще й літні в різних купальничках там і так далі))
Не знаю як стосовно самої О, але відвідуваність сайту це, безумовно, підняло б... Усмішка
я дивився на те що на Орликіаду тре зголошуватись чи не за пів року . Хто може знати чи захоче він кудись їхати через рік ? тре все зкоротити ну хоча б до 2 місяців ! ! !
Повернутись в Акції та проекти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість