Інтерв'ю з Соломією Кейван - координатором всеукраїнської акції "Вогонь-2007" можна переглянути тут http://www.plast.org.ua/news?newsid=1983
Запрошуємо до обговорення цього інтерв'ю
Модератор: Модератори
задалеко забігаєш - до того звіту ще треба цілу акцію провести;)... Крім того Соломія є коорлдинатором акції в 2007 році, а в 2008 вона сама пише, що ще невідомо ...Тсікаво, а тамтой звіт про ВВМ-2008 буде доступний більшому загалу чи буде суто для оргкомітету?
YarkO написав:Окей, напишу так, щоб було чітко зрозуміло – а тамтой звіт про ВВМ, де Соломія очолювала оргкомітет, буде доступний більшому загалу чи буде суто для оргкомітету?
Звучали закиди, що Пласт на цій акції робив собі PR, якого можна було уникнути - мовляв, "кому треба, той дізнається, а роздувати таку "помпу" - нескромно". Прокоментуй, будь ласка.
mudry написав:YarkO написав:Окей, напишу так, щоб було чітко зрозуміло – а тамтой звіт про ВВМ, де Соломія очолювала оргкомітет, буде доступний більшому загалу чи буде суто для оргкомітету?
Взагалі хотілось би, щоб більшість звітів бли доступні широкому загалу.
Я от вже вкотре від СПС не можу добитись інформації про те, кому звітується "та комісія, що перевіряє акції", і чи вона звітується взагалі.
І який в тому сенс. І чи доступно буде пересічному дійсному членові Пласту.
(пробачайте, якщо оффтоп)
mudry написав:Мене в приципі і досі ікавить кому і для чого "комісія по акціях" звітує.
І що з того можна мати.
Чи вони може перевіряють чи на вечірах часом пива не п'ють. І у відповідному формулярі ставлять галочки...
Повернутись в Пластовий портал
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість