Інтерв'ю з рефеекрентом 3 проби - Олександром Свистуном, ЛЧ читайте тут - http://www.plast.org.ua/news?newsid=1738
Запрошуємо до обговорення цього інтерв'ю.
Модератор: Модератори
За даними сайту Референтури Третьої проби УПЮ www.3proba.plast.org.ua, за час діяльності відновленого Пласту чотири вірлиці отримали почесний ступінь гетьманської, проте серед скобів тільки один випадок надання цього ступеня. На Твою думку, це зумовлено тим, що попередні референти були чоловічої статі чи є якісь інші пояснення?
в новині немає переходу на форум...
Бартон написав: питання до Сашка :
1. чому протягом твоєї каденції не було впроваджено посаду Референта Летунства(Літунського пластування)?(і яка процедура впровадження такої посади?)
2. чи були випадки коли до тебе зверталися юнаки/юначки з проханням здати цю пробу?що ти їм казав
Swyst написав:1. Питання швидше не до мене, а до Малої Ради Скобиного Кругу та Великої Ради Скобиного Кругу, оскільки такі посади впроваджую не я. Тим більше, що по моїм даним третя летунська проба забуксувала на стадії апробації
2. Був випадок, він був розглянутий на КБ УПЮ. Але оскільки немає Референта Летунського Пластування нічим заради не міг.
Чуприк написав: не згадав - Юрко теж не зле справується
Бартон написав:За даними сайту Референтури Третьої проби УПЮ www.3proba.plast.org.ua, за час діяльності відновленого Пласту чотири вірлиці отримали почесний ступінь гетьманської, проте серед скобів тільки один випадок надання цього ступеня. На Твою думку, це зумовлено тим, що попередні референти були чоловічої статі чи є якісь інші пояснення?
це питання жжот....![]()
![]()
якщо йдеться про 3 пробу, то її стільки не здають (не місяць і не десятиліття). Якщо йдеться про 1 і 2 пробу, то її здачу контролюють виховники і звязкові, а не Крайова Булава УПЮ чи Крайовий референт 3 проби... Як, що і скільки часу здавати чітко описано в Правильнику УПЮ ч.2.а як ви всі відноситесь до тих хто здає пробу за місяць два або здають її десятилітями
а чому Ти, друже, впевнений, що Сашко один дає дозвіл?;) І додатково: в Пласті не прийнято звертатись до людини по прізвищу, як і в суспільстві загалом - в першій пробі щось там про етикет згадується. Чи вже нє?;)чому Свистуне ти одним даєш дозіл на продовження
баато аплодисментів проводу всіх станиць---- вражає ваша ідеологія !!!
Хоча якщо чесно мало я вам вірю )) ідеали
Павлєнтій написав: а як щодо того хто не потрапив в список Скобів, тому що їм сказали, - «Ні друже ти не підходиш бо тобі 18 на порозі, а твоя постава хоч і найкраща, але те що ти за 6 місяців не здасиш - це точно”
Павлєнтій написав:Хотів поставити запитання, - А як ви всі відноситесь до тих хто здає пробу за місяць, два або здають її десятилітями ?
Павлєнтій написав: і чому, Свистуне, ти одним даєш дозвіл на продовження (хоча строк здачі вже вийшов і чувакам по 18 років ), а вони все ще здають цю довбану пробу ????
Павлєнтій написав:![]()
![]()
баато аплодисментів проводу всіх станиць---- вражає ваша ідеологія !!!
Хоча якщо чесно мало я вам вірю )) ідеали
~FOX~ написав: Можна таке питання:дружеСашко,зараз я так розумію є проблема про те,що учасники КВТ коли не набирають достатньої кількості балів повинні 0.5року попрацювати в виховному середовищі(в ролі виховника)і КВТ їм зараховують.Хоч і Третя проба частково розрахована на виховницьку діяльність,і як на мене кожен розвідувач вже давно допомагає виховникам в курені і дати їм ще півроку попрацювати в своєму руслі як на мене трішки залегко...Як ви ставитесь до цього???
~FOX~ написав:допомагає виховникам в курені і дати їм ще півроку попрацювати в своєму руслі як на мене трішки залегко...Як ви ставитесь до цього???
Повернутись в Пластовий портал
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей