Модератор: Модератори
Колібрі написав:СПАРТАКІАДА - найбільша крайова пластова акція
Окрім того акція, хоча й надалі формально є міського значення, фактично є найбільшим заходом в Україні, що проводить Пласт
Вікіпедія
Pomashka_7 написав:mykola muzala написав:Перша Крайова Спартакіада відбулась у Львові здається в 2000 році...
![]()
![]()
![]()
Микола... не розчаровуй людей... най собі свято вірять про свою "першу" крайову спартакіаду...
![]()
![]()
BabaOld написав:Львівські тійко і вміють, що вимахуватися...."якби понти світилися, то в станиці Львів були б білі ночі"... може стане того????????? Вже й нема до чого причепитися....
BabaOld написав:Pomashka_7 написав:mykola muzala написав:Перша Крайова Спартакіада відбулась у Львові здається в 2000 році...
![]()
![]()
![]()
Микола... не розчаровуй людей... най собі свято вірять про свою "першу" крайову спартакіаду...
![]()
![]()
Львівські тійко і вміють, що вимахуватися.... "якби понти світилися, то в станиці Львів були б білі ночі"... може стане того????????? Вже й нема до чого причепитися....
YarkO написав:BabaOld написав:Pomashka_7 написав:mykola muzala написав:Перша Крайова Спартакіада відбулась у Львові здається в 2000 році...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Львівські тійко і вміють, що вимахуватися.... "якби понти світилися, то в станиці Львів були б білі ночі"... може стане того????????? Вже й нема до чого причепитися....
Але ти глупе... =)
Хоча фраза - просто супер!!!![]()
![]()
BabaOld написав:глупе???????? а ти де таке слово найшов???????? тобі словника подарувати??????? тре поповнювати свій словниковий запас українськими словами, виду дерненьке чи як. А взагалі в цьому плані я маю рацію!!!!!!!! 100%!!!!
YarkO написав:BabaOld написав:глупе???????? а ти де таке слово найшов???????? тобі словника подарувати??????? тре поповнювати свій словниковий запас українськими словами, виду дерненьке чи як. А взагалі в цьому плані я маю рацію!!!!!!!! 100%!!!!
Так у Львові говорять. Якшо ти знаєш щось про наші ночі, то могла б і про мову почитати
А словника подаруй - буду вдячний. Тіки от на початку зроби дарчий напис "Пластуну-снобу", як то вже колись зробив Чуприк
І це просто жахливо, бо я не сплю ночами уже чотири роки поспіль, а бідні Полякові й усі п'ять. Бо якби ДП мав паперчик, що він є крайовою акцією, затвердженою КПС/КПР/ГПБ/КУПО та ЮМПЗ, то у нас одразу б зріс рівень організації і до нас завітали одразу усі 10 тисяч українських пластунів!
Тому я заздрю Спартакіаді, котра здобула цей статус, дарма що помилилася з літочисленням, й тихенько реву у шматочку...
а це достатньо не скромно - ми ж бо сперечаємось про абсолютні показники (кількість учасників, статус, першість), а це достатньо відносний критерій... Хоча знов ж таки повторюсь, що Спартакіада класний захід і дуже потрібний, і масштабний і т.д. Оргкомітету ж великий ріспект, бо можу собі уявити, що воно таке організувати такий захід...як ця Спартакіада, так і всі чотири попередні була організована на високому рівні, це стверджую як безпосередній представник оргкомітету, адже маю з чим порівнювати.
бугага!!!! але я не процеЛьвівські тійко і вміють, що вимахуватися...."якби понти світилися, то в станиці Львів були б білі ночі"
mykola muzala написав:бугага!!!! але я не процеЛьвівські тійко і вміють, що вимахуватися...."якби понти світилися, то в станиці Львів були б білі ночі"- мене наприклад дивує, коли "вимахуються" ті, хто й вимахуватись немають чим (я не про Спартакіаду - я загалом). А якщо переглянути статистику абсолютну за 17 років існування Пласту після відновлення (я колись починав таку робити, коли мене вчергове дістали фрази типу "Ой, цей Львів - нічого не роблять і взагалі ніякі пластуни, а ЯК вимахуються"), то я думаю, що львівяни достатньо скромні пластунята....
Vus написав:Історична справедливість відновлена.
Їду у Львів дивитись на білі ночи.
Шо там ще цікавого говорив Ігор?
YarkO написав:Модестику, та ми не сваримося. Просто, розумієш, сидимо по роботах-універах і немає до чого вчепитися. Тому ми робимо добру справу =)
Повернутись в Пластовий портал
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість