Модератор: Модератори
Scalpel написав:"Якщо ви робите якусь волонтерську роботу, то або робіть її добре, або, краще, не робіть взагалі."![]()
якщо ти маєш завваги до цієї пріоритетності таборових умов, то я з тобою не погоджуюсь. В проведення навіть супер важких таборів на виживання необхідно памятати про умови і саме в такій послідовності - десь на вишколах про піраміду Маслоу мали говорити, мені здається що ця послідовність саме її і відтворює. Крім того немає жодного оправдання проводу КТ, як і будь-яких інших таборів, якщо з їхнього табору дитина приїжджає з хронічними хворобами (випадків, я сподіваюсь, перераховувати не треба?) - найчастіше це якраз наслідок двох перших умов..."... санітарно-гігієнічних умовах, медичному забезпеченні, таборовій програмі, атмосфері на таборі ..."
від того часу, як хтось назвав себе проводом, тим більше проводом КТ (для мене створення умов - це надання можливостей, контроль за виконанням і певні санкції в разі невиконання)...відколи це провід має створювати умови юнацтву??
mykola muzala написав:якщо ти маєш завваги до цієї пріоритетності таборових умов ..."... санітарно-гігієнічних умовах, медичному забезпеченні, таборовій програмі, атмосфері на таборі ..."
mykola muzala написав:від того часу, як хтось назвав себе проводом, тим більше проводом КТ (для мене створення умов - це надання можливостей, контроль за виконанням і певні санкції в разі невиконання)...відколи це провід має створювати умови юнацтву??
mykola muzala написав:З приводу волонтерства: ...
Розумно... але чорт забирай ми табори робимо для юнацтва а не для грошей.
Ruslan написав:А з чого ти взяла, що я повинен їздити на крайові табори? На крайові табори їздять діти, сексуально стурбовані юначки і дігенерати з УСП (їм потрібно багато чого навчитись, і багато з з ким позалицятись). 16 років в пагонах і дитинсто в тайзі, мабуть достатньо, для того щоби зацінити спостереження, як - фігню на посному маслі, під назвою КТ.
-я тепер дігенератНа крайові табори їздять діти, сексуально стурбовані юначки і дігенерати з УСП (їм потрібно багато чого навчитись, і багато з з ким позалицятись)
Повернутись в Пластовий портал
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість