Чому б я рекомендував не залишати інтерв'ю Усті у відкритій частині форуму.
Виходитиму з того що дане творіння є безумовно цікавим та потрібним. бо показує субєктивний але цікавий погляд на таке явище як КТК.
Але є кілька речей, які не доцільно обговорювати в середовищі Пласту а не на зовні.
Спробуємо проаналізувати деякі висловлюванян з точки зору батьків:
"Мається на увазі те, як вони таборують, як розставлені шатра, чи є сушки для одягу тому, що на таборах провід повинен створювати умови, щоб учасники могли забезпечити своє перебування протягом двох тижнів максимально комфортно. На жаль, цього не відбувається. Такі елементарні речі як лятрина чи будь-що інше в такому жалюгідному стані, що не дивно, чому діти туди не ходять.
А куди тоді ходять діти?
Довкола... (сміється) У мене на кожному таборі виникалро питання: «А для чого тут лятрина, якщо всі ходять не в неї?!»
Тобто на всіх таборах була така жахлива ситуація?
Майже... "
Думки батьків, якій зайшли на сайт. бо почули про Пласт у ЗМІ (таких троха є). - В них в усіх таборах є щоьс таке як лятрина у яку діти мають ходити, але вона така жахливо що діти бігають в ліс?!!! Це ж антисанітарія!!! Ні, моя дитина в такий табір не поїде і в організацію не піде. Крапка.
Думка батьків, які віддали дітей в Пласт, але не досить давно, думка про організацію у них формується. - То вони брехуни!!!? Казали що в них все гаразд, а насправді...
Добре що у нас немає відкритих опонентів. Але впевнений, що наш друг Бондар вже давно переклав і надіслав у ВОСР інтерв'ю зі своїми уточненнями

.