Модератор: Модератори
Scalpel написав:В мене виникли деякі питаня.
Що мається на увазі під фразою "державна кваліфікація"?
Якщо я ще не закінчив освіту, проте здавав іспити в ВНЗ, то це воно?
Поручик написав:Сашко, на мою думку, в анкеті має бути відображений ще такий чинник, як комендантство та бунчужництво на таборах. Принаймні добре знати, запрошуючи інтсруткора на табір, що в разі потреби він може підмінити/замінити когось з Булави або Проводу.
Наступне, думаю треба змінити графу "Місце праці" на "Місце праці, посада". Та й додати графу "Освіта" все таки варто було б. Ну уяви собі людина може працювати і вчитися одночасно.
Загалом, ти вже вибач, але анкета не відображає всієї потрібної інформації та даних про кандидата.
Vus написав:Сашко!
Можеш ту анкету вивісити в якомісь іншому форматі, бо на роботі від адмінів не дочекаєшся нормальних налаштувань - рара нема
І чому б не покласти її (анкету) на порталі з відповідним оголошенням на головній сторінці?
Великий написав:
Бо потім коли всі ломануться відсилати анкети, Сашко замахається їх розбирати. Чи може я шось пропустив ( ? ) і таке вже реалізовано.![]()
![]()
[/color]
Swyst написав:Великий написав:
але це не звільняє вас від заповнення doc -ківського файлу руцями і відправки його на мою пошту . . .
Lolik написав:Найголовніше, Сашко, мені не зовсім зрозуміло 2 речі:
1. Яке призначення цієї анкети (для кого інформація) і які наслідки для мене у випадку заповнення
Lolik написав:2. Відповідно, який стимул для мене її заповнити, крім того, щоб допомогти тобі.![]()
Swyst написав:лише інструктори, що є в базі, будуть запрошуватись на крайові табори та табори за "бугром"
Lolik написав: Для профі це - один день роботи.
arpad написав:3. Маю можливість вплинути на заповнення такої бази 75 ст. пл. і ст. пл. прих. Усмішка
ЯркО написав:Сашко, ну зроби, пліз, якусь табличку Ікселівську чи таку фішку, про яку Льолік каже. Ну їй Богу - хочу тобі надіслати свою анкету, але вже втретє заповнюю поля "особиста інформація", а далі просто вкурвлює то все виправляти
Swyst написав:стимул - хороша штука, але інколи важко його знайти . . .
Tokach написав:
Пропонуютакий алгоритм дій:
1. Видрукувати анкету
2. Заповнити руцями
3. Відсканувати
4. Надіслати Сашкові на майл
І нафіг воно треба, всякі Гекселі, Гаццеси...![]()
Повернутись в Практичне пластування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість