Swyst написав:І я важаю так - моя відзначка - де хочу - там ношу
а ти хочи собі тільки на однострої
Модератор: Модератори
^-icewolf-^ написав:Swyst написав:І я важаю так - моя відзначка - де хочу - там ношу
-- говорили-говорили, переконували - переконували, а ст.пл.скоб ляпнув таке!!!! для чого ж тоді ти стільки тут написав, якщо повертаєш всіх до початку, Сашко????
Якщо я схочу, наприклад в одних трусах з нашитою приналежнісьтю на них прогулятись по місту, то шо, можна, так?
ЯркО написав:Сашок, я здогадуюся, що він має на увазі, але не вважаю, що це потрібно тут писати
І ВСЕ ОДНО, Я ВВАЖАЮ, ЩО НОСИТИ ПЛАСТОВІ ВІДЗНАКИ НЕ НА ОДНОСТРОЯХ - ДУРІСТЬ
Swyst написав:to Romashka, vo vo, meni takog cikavo![]()
![]()
karik написав:Згідний з наступним: выдзначки мають своє місце, вони мають бути затверджені відповідними правильниками.
Не згідний: ми загрались самі в Велику гру забувши про юнацтво. Маю наувазі що ми мало прислухаємось до їхньої думки, їх бажань. Зациклюючи все на тому що є правильник і будь які відхілення неприпустимі. Не зважаючи на те що на дворі 2004 рік. Мають бути зміни, зміни на краще і нічого дивного в тому не має коли ініціатива іде від самого юнацтва. Сама форма прийняття цих змін є складною, довгою і малозрозумілою для юнацтва, коли вони дочекаються кольорових відзначок то будуть вже в УСП. Пласт для них і на це треба зважати.
karik написав:Спільна думка це дуже багато, можливо перший крок до чогось, не важливо до чого, але крок. Приємно що порозумілись, чи ні?
Повернутись в Практичне пластування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість