Я тут почитав пластові вмілості і дещо придумав:

До звичайних вмілостей можна ще й додати вміння працювати на комп"ютері. Інше.....

Модератор: Модератори
ЛяДик написав:Але є ше одне. Ціла купа вмілостей була десь (на крайових рівнях чи шо) прийнята, або були вдосконалення:
Lolik написав:Хто підкаже, де можна знайти останню версію підбірки вмілостей? ~5 р. тому мою вмілість затвердили на МРСК - але я її до цього часу ніде не зустрічав.
shopen написав:А яку все таки вмілість ти придумав????? ГА?????
Lolik написав:shopen написав:А яку все таки вмілість ти придумав????? ГА?????
А, тепер встидно згадувати. Про безпеку дорожнього руху для 1-ї проби. Така незла вийшла, але зараз я її, мабуть, переробив би.
Iskorka написав:Ага. А щё не знаю, чи є така вмілість, але б можна й ще було додати "знання іноземних мов"
Там знання ін. мов тільки у третій пробі...
ЕНЕЙ написав:Iskorka пише:Там знання ін. мов тільки у третій пробі...
на скільки я пам"ятаю, амбасадор передбачений на першу пробу. інакше б їх не ставили до третього рівня
ЛяДик написав:Пластовий принцип, яким зараз майже знехтували:
Вмілості повинні бути максимально наближені до життя, в даному випадку до реальних професій.
В Пласті 20-х рр. було понад 150 вмілостей, включно з молочарством, чищенням взуття, друкування на друк. машинці, перекладацтвом...
Я - за ТАКИЙ підхід
shopen написав:"Вміння грати на муз. інструменті"
Для гітари: Знати деякі акорди, заграти 5-10 пластових пісень.......
Андромеда написав:ЛяДик написав:Пластовий принцип, яким зараз майже знехтували:
Вмілості повинні бути максимально наближені до життя, в даному випадку до реальних професій.
В Пласті 20-х рр. було понад 150 вмілостей, включно з молочарством, чищенням взуття, друкування на друк. машинці, перекладацтвом...
Я - за ТАКИЙ підхід
Цілком погоджуюсь! Але по-перше, тільки говорити про те, що потрібні нові вмілості замало, потрібно ініціативних "створювачів".
По-друге, як на мене, в існуючих вмілостях потрібно зробити певні корективи, пристосувати їх до "нашого часу".
Повернутись в Практичне пластування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість